ЗА КОМПАНИЯТА

Ултрамодерно предприятие с огромен опит в областта на ергономията, патентована система за контрол на всички зони на гръбначния стълб, както и високотехнологичната компания е иновативен лидер в производството на ексклузивни ергономични столове. TM KULIK SYSTEM е знак за специален дизайн и висококачествени персонализирани продукти.

КЛЮЧОВИ ЦЕННОСТИ

Според здравните статистики работното място оказва огромно влияние върху човешкото здраве и благосъстояние. Освен комфорта, ергономичният стол осигурява положителния емоционален и физически ефект. Интелигентните ергономични офис продукти на Kulik System ще вдъхновят специално работно настроение и ще се грижат добре за вашето здраве.

ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЦЕНЯТ КОМФОРТА

Освен всичко столовете KULIK SYSTEM® повишават работоспособността с 50% и имат абсолютно уникален дизайн. Резултатите от научните изследвания на водещите световни специалисти в областта на вертебрологията показват ползите от използването на ергономичните столове като превантивна мярка срещу заболявания на гърба и гръбначния стълб.
Нашите продукти са за тези, които ценят удобното работно пространство, грижат се за здравето и постигат личен успех. Всички столове имат анатомичен ефект и поставят тялото в естественото му положение, поставят по-малко напрежение върху гръбначния стълб и кръста и коригират стойката. Столът KULIK SYSTEM® е най-добрият надежден помощник в постигането на целите и успеха за уверени хора.
Абсолютно всички продукти са били обект на щателно тестване и показаха отличен комфорт и качество. Офис столовете KULIK SYSTEM® са отлична комбинация от иновативни технологии, висококачествено производство и модерен дизайн. Това е истински път към успех и добро здраве!

КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ СТОЛОВЕ НЯМА ДА РЕЛАКСИРАТ ВАШИЯТ ГРЪБ

Стремежът към комфорт – е естествено човешко желание. Докато подобрявате вашето жилищно / работно пространство, е необходимо да създадете здравословни условия. Това включва не само следване на предписанията на лекарите, но и използване на елегантни ергономични мебели в офиса / дома.

Човешкото тяло е съвършенно създадено с анатомични възможности, който могатда изумят дори въображението ви. Например, гръбначният ни стълб има способността да издържа на стрес и натиск. До 30-35-годишна възраст обаче тази генетично интегрирана способност е на изчерпване, тъй като не сме свикнали да следваме правилната стойка и да разпределяме равномерно товара върху гръбначния стълб. Отчитайки това, специалистите на KULIK SYSTEM разработиха уникалния дизайн на ергономичните и ортопедичини столе. Този дизайн повтаря естествените анатомични извивки на тялото и коригира стойката без самоконтрол. Столът поставя тялото в естественото си удобно положение, ненатрапчиво „принуждавайки“ гръбначния стълб да разпредели напрежението. Екипът от експерти с дългогодишен опит в професионалната медицина, проведе редица експерименти, тестове и аналитични проучвания и създадоха ново поколение продукти, чиято цел е вашето здраве и възстановяване.

ЗА СИСТЕМАТА

МОДЕЛИ

Посетете категорията Ергономични столове KULIK SYSTEM, за да видите всички модели и изберете най-добрия за вас стол – нашите специалисти ще се радват да ви помогнат с решението ви!