ЗА КОМПАНИЯТА

Ултрамодерно предприятие с огромен опит в областта на ергономията, патентована система за контрол на всички зони на гръбначния стълб, както и високотехнологичната компания е иновативен лидер в производството на ексклузивни ергономични столове. TM KULIK SYSTEM е знак за специален дизайн и висококачествени персонализирани продукти.

КЛЮЧОВИ ЦЕННОСТИ

Според здравните статистики работното място оказва огромно влияние върху човешкото здраве и благосъстояние. Освен комфорта, ергономичният стол осигурява положителния емоционален и физически ефект. Интелигентните ергономични офис продукти на Kulik System ще вдъхновят специално работно настроение и ще се грижат добре за вашето здраве.

ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЦЕНЯТ КОМФОРТА

Освен всичко столовете KULIK SYSTEM® повишават работоспособността с 50% и имат абсолютно уникален дизайн. Резултатите от научните изследвания на водещите световни специалисти в областта на вертебрологията показват ползите от използването на ергономичните столове като превантивна мярка срещу заболявания на гърба и гръбначния стълб.
Нашите продукти са за тези, които ценят удобното работно пространство, грижат се за здравето и постигат личен успех. Всички столове имат анатомичен ефект и поставят тялото в естественото му положение, поставят по-малко напрежение върху гръбначния стълб и кръста и коригират стойката. Столът KULIK SYSTEM® е най-добрият надежден помощник в постигането на целите и успеха за уверени хора.
Абсолютно всички продукти са били обект на щателно тестване и показаха отличен комфорт и качество. Офис столовете KULIK SYSTEM® са отлична комбинация от иновативни технологии, висококачествено производство и модерен дизайн. Това е истински път към успех и добро здраве!

КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ СТОЛОВЕ НЯМА ДА РЕЛАКСИРАТ ВАШИЯТ ГРЪБ

Стремежът към комфорт – е естествено човешко желание. Докато подобрявате вашето жилищно / работно пространство, е необходимо да създадете здравословни условия. Това включва не само следване на предписанията на лекарите, но и използване на елегантни ергономични мебели в офиса / дома.

Човешкото тяло е съвършенно създадено с анатомични възможности, който могатда изумят дори въображението ви. Например, гръбначният ни стълб има способността да издържа на стрес и натиск. До 30-35-годишна възраст обаче тази генетично интегрирана способност е на изчерпване, тъй като не сме свикнали да следваме правилната стойка и да разпределяме равномерно товара върху гръбначния стълб. Отчитайки това, специалистите на KULIK SYSTEM разработиха уникалния дизайн на ергономичните и ортопедичини столе. Този дизайн повтаря естествените анатомични извивки на тялото и коригира стойката без самоконтрол. Столът поставя тялото в естественото си удобно положение, ненатрапчиво „принуждавайки“ гръбначния стълб да разпредели напрежението. Екипът от експерти с дългогодишен опит в професионалната медицина, проведе редица експерименти, тестове и аналитични проучвания и създадоха ново поколение продукти, чиято цел е вашето здраве и възстановяване.

ЗА СИСТЕМАТА

МОДЕЛИ

Посетете категорията Ергономични столове KULIK SYSTEM, за да видите всички модели и изберете най-добрия за вас стол – нашите специалисти ще се радват да ви помогнат с решението ви!

Ергономичен офис стол Kulik-System Space Gray

731.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Grand Grey

1,599.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Pyramid Aquamarine

1,156.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Elegance Sand

1,239.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Royal Brown

1,449.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Monarch Gray

2,649.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Space olive

731.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Nano Silver

1,259.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Business Black

1,762.00 лв.

Ергономичен офис стол Kulik System Elegance Silver

1,239.00 лв.